Lajm i triѕhtë për kinematografinë ѕhqiрtare, ndahet nga jeta aktori i njohur i Teatrit Kombëtar (EMRI+FOTO)

Është ndarë nga jeta aktori i Teatrit Kombëtar të Kosovës, Enver Kaçaniku. Enver Kaçaniku lindi në vitin 1947 në Prizren dhe u bë i njohur më shumë për filmat “Si të vd iset” dhe “Migjeni”.

Lajmin e ka bërë të ditur Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit të Kosovës përmes një postimi në rrjetin social “Facebook”.

“Sot vendi ynë ka hu mbur një njeri më vlera të larta. Ka ndë rruar jetë aktori i Teatrit Kombëtar të Kosovës, z. Enver Kaçaniku.
Ai në mesin e shumë shfaqjeve teatrale në të cilat mori pjesë, është njohur për rolet e tij në filmat “Migjeni” dhe “Si të vd iset”.

Ne u shprehim ngushëllime, familjes dhe kolegëve për këtë hu mbje. Aktorin z. Enver Kaçaniku dhe veprimtarinë e tij do ta kujtojmë dhe vlerësojmë gjithmonë”, ka shkruar MKRS në njoftimin e saj

Leave a Reply