LAJM I RI/ Deri në datën 22 Mars nuk mund të udhëtoni!! MbyIIet Kufiri me…


Është shtyrë për deri më 22 mars të këtij viti, afati i bll0kimit Pikës së Kalimit Kufitar me Greqine. P0licia kufitare ka konfirmuar këtë lajm dhe vendimi vjen në kuadër të ash-për-simit të masave anti-C0vid nga autoritetet greke.

Si pas0jë, dalja dhe hyrja drejt Greqisë nëpërmjet kësaj pike kalimi, do vijojë që qëndrojë e mbyllur deri më 22 mars.

Gjithashtu bëhet e ditur se nga kjo pikë do të lejohet vetëm dalja nga Greqia dhe f-utja për këmbësorët nga ora 06:00 deri në orën 22:00. Ndërsa mjetet si autobusët, taksi apo çdo mjet tjetër i transportit të pasagjerëve, nuk do të lejohet të kalojë.

Leave a Reply