Lajm fantastik për Mërgimtarët në këtë qytet të Gjermanisë…


Lajm fantastik për Mërgimtarët në këtë qytet të Gjermanisë… Është hapur edhe një shkollë shqipe në qytetin Offenbach të Gjermanisë, Në ditën e djeshme kjo shkollë hapi dyert për nxënësit dhe prindërit e kësaj rrethine.

Bashkë me prindërit, prezentë ishin edhe përfaqësuesit e konsullatës së Republikës së Kosovës, Fatmire Musliu dhe Fidan Ibrahimi.

Ndërkohë që për prindërit dhe nxënësit u organizua një koktej rasti. Prindërit u thane se do të angazhohen maksimalisht për funksionimin e shkollës shqipe.

Leave a Reply