Labinot Tahiri rеаgon me dhimbje раѕ vdееkјеѕ ѕë Floriana Muѕliut


Këngëtari dhe humanisti kosovar, Labinot Tahiri, ka reaguar me dhimbje pas lajmit për vd ekjen e Floriana Musliut, vajzën për të cilën vetëm para pak ditësh nisi iniciativën për grumbullimin e mijëra eurove me qëllim të dërgimit të saj për shërim në Turqi, raporton Express.

Tahiri ka thënë se edhe pas këtij rasti, do të vazhdojë të punojë dhe kërkojë një spital për leukemi dhe sëmundje të rënda.

“Ne edhe pas këtij rasti vazhdojmë ta kërkojmë një spital për LEUKEMI dhe semundjet e rënda, edhe pse mjekêt tanë bêjnë shumë përpjekje me i shpëtuar jetêt tona në vendin tonë!”, ka shkruar Tahiri.

Floriana Musliu ka qenë duke vuajtur nga sëmundja e ka ncerit.

Reagimi i plotë:

Njoftim për vd ekjen e FLORIANA MUSLIUT!

Florina, ne mund të luftonim me gjithcka në jetë, por me caktimin e Zotit se kur ai vendos të na dêrgojë në botën tjetër , ne nuk mund të luftojmë!

U zgjuan i madh e i vogël pêr ta shpëtuar shpirtin tënd, por ja që sot shpirti yt do të bëhêt dritë e radhës në një parajsë ku edhe ne një ditë do të jemi me ty!

Vajzë e dashur, shoqe dhe bijë e Milaim Musliut, pushoftë i qetë shpirti yt në botën tjetër?

Shoqeve e shokëve , familjes Musliu, mjekëve dhe mbarë atyre qê u munduan të na ndihmojnë, iu shprehi ngushëllimet më të sinqerta për vd ekjen e Floriana Musliut!

Ne edhe pas këtij rasti vazhdojmë ta kërkojmë një spital për LEUKEMI dhe semundjet e rënda, edhe pse mjekêt tanë bêjnë shumë përpjekje me i shpëtuar jetêt tona në vendin tonë!

Labinot Tahiri, KOSOVË E SHQIPËRISË

Leave a Reply