la nga-сmoi burrin live, Rezarta Shkurta i jep vajzës përgjigjen e р i k e


Pava rësisht viteve, Rezarta Shkurta ka treguar se është shumë e dashuruar me bashkëshortin e saj, Ermal Hoxhën.

Gjatë një mini-inter viste me ndje kësit është shprehur se vle rëson tek partneri sjelljen e tij, teksa shprehet se është “njeriu më i veçantë që ka njohur dhe e bën vazhdi misht ta dojë si në ditën e parë”.

Ndërsa një tjetër e komplimentoi për bashkëshortin duke shkruar: “Je super femër, por atë burrin e ke … nuk e di domethënë ta p-ish në ku-pë.”

Rezarta Shkurta “shfaqi” shenja xhel0zie, teksa iu kthye: “Ti f-us një b-llok kësaj”, dhe e shoqëroi me një emoji duke qeshur. /albeu.com/

Leave a Reply