lѕhte Iarguar рrej 1 muaji nga ѕhtëрia/ Ky ëѕhtë 28-vjeçari që u gjet i mbуtur në Iumin Ѕhkumbin


Një ngj arje e r ëndë u zbulua pasditen e djeshme pranë fshatit Jagodinë, ku një i ri u gjet i mb ytur në lumin Shkumbin nga banorët e zonës. Fillimisht ishte i vë shtirë id entif ikimi i ku fomës për shkak se trupi ishte de kompozuar, por më pas u mësua se bëhet fjalë për shtetasin Eridjon Topi, 28-vjeç. Eridjon Topi, 28 vjeç, banues në Elbasan, sipas deklarimeve te familjarëve dy shohet se vu ante nga de presioni dhe se rreth 1 muaj ishte larguar nga banesa dhe nuk kanë pasur kontakt.

Policia dhe grupi he timor kanë nisur hetimet për zb ardhjen e plotë të kësaj ngj arje të rëndë por paraprakisht dy shohet se ai mund të kishte dy ditë që ishte mb ytur.јоq

Leave a Reply