Lа-kuriq dhe të gjу mtuar, truрat e shqiрtarit dhe rumunit në mеѕ të rrugëѕ pas ak ѕidentit në Ѕрanjë


Dy trupa të gjymtuar të pajetë janë gjetur në mes të një autostrade në Spanjë, pas një ak si denti të rëndë. Mediat spanjolle raportojnë se vi kti mat janë një shqiptar dhe një rumun, të dy 24 vjeç. A k sidenti ndodhi ditën e sotme rreth orës 17:20 në dalje të Los Narejos.

Dy të rinjtë po qëndronin brenda makinës që ishte e ndaluar në anë të autostradës dhe me drita fikur. Mjeti i tyre u përplas nga pas nga një tjetër makinë.

Goditja ishte aq e fortë saqë dy makinat u zhve ndosën për disa metra. Pas aks identit, dy trupa qëndronin në mes të autostradës, të gjym tuar, me shenja dhe lakuriq.

Bëhet fjalë për shqiptarin dhe rumunin të cilët dysho het se mund të kenë dalë nga makina nga forca e përp lasjes.

Policia spanjolle nuk përjashton as pista të tjera hetimore, për shkak se ngjallen dyshime nga fakti që dy vik timat ishin të zhveshur. Ndërkohë, shoferi i makinës tjetër ka mbetur i pla gosur.

Autostrada ku ndodhi ak si denti u bllokua për rreth 4 orë deri në përfundim të heti meve dhe mbledhjes së provave në vendn gjarje, si dhe pas pas trimit të rrugës. /tvklan.al

Leave a Reply