Ky rast ka habitur botën! Lindi edhe si vajzë edhe djalë me të dyja, 24-vjeçarja: Mjekët e vendosën gabim ndihem femër dua kaq para të bëhem nënë

Luna Animisha është një nga ato rastet e rralla në botë, që lindi duke i pasur të dyja o rganet gje nitale. Si tregon ajo mjekët vendosën që ajo ishte një djalë “pa pëlqimin e saj” gjatë lindjes.

Luna Animisha, e cila jeton në Hawaii, pretendon se asaj iu caktua një gjini, që ajo nuk e do.

24-vjeçarja thotë se duhet të bëj një operacion tjetër, pasi ajo gjithë jetën është ndjerë femër.

Tani vishet si vajzë dhe po u kërkon të gjithëve ndihmë të mbledh 150,000 dollarë për të bërë një oper acion rindërtues dhe një implant të mitrës. Ajo do të jetë një grua dhe do të sjellë në jetë edhe një fëmijë të sajin, por shumica nuk janë dakord me këtë.

Luna thotë se ajo duhet ta bëjë këtë gjë, që të ndihet e gjallë pasi ka vite që nuk ka jetuar asnjë moment e lumtur.

Burimi: Daily Star/ Marrë nga Revista Ora.

Leave a Reply