Ky është ekuacioni që ka ndarë internetin në dysh, cila është përgjigja e saktë?


Shtimi, heqja, shumëzimi dhe pjesëtimi, bazat e një matematike.

Për disa persona, matematika është diçka e thjeshtë dhe u duhet vetëm aplikimi i një formule për të zgjidhur ekuacionin. Për disa të tjerë, u duket si mishërimi i djallit pasi u shkakton ankth dhe shpërqendrim.

Një ekuacion që ka pushtuar rrjetin i ka ndarë përdoruesit e rrjeteve sociale ën dy pjesë.

Leave a Reply