Kush tra dhëton më shumë në Shqipëri? Dedektivja bionde befason me argumentat e saj


Dedektivja private Shkënda Lili merret me çështje të ndryshme sipas kërkesave të klientëve, por gjithashtu njjihet edhe me zbulimin e tradhëtisë në çift.

E diplomuar për juridik, Shkënda punon prej 4 vitesh në këtë fushë dhe ka një ekip prej 4 personash të tjerë.

Detektivja ishte e ftuar sot në “E Diell” ku deklaroi se 70% e njerëzve në çift tra dhtojnë. “Thuhet se të gjithë tra dhtojnë?”, u pyet ajo

“Mosha 40 vjeç e lart po, 70% tradhtojnë në këtë moshë. Kur kanë shumë vite martesë sikur konsumohet dashuria mes tyre dhe fillojnë të lulëzojnë në vende të tjera pastaj”, u shpreh ajo.

Leave a Reply