“Kush i ha këto aman?” Eri i kthehet keq Antonelës: Je lajktare, e shitur! Dole me Julin për vëmendje


Eri dhe Antonela janë përfshirë në një debat në studio pas akuzave se takimi me Julin u bë për vëmendjen që ky i fundit mori gjatë javës së fundit.

Pjesë nga biseda
Eri: Julin doje me e taku si shok apo partnerin e jetës.

Antonela: Po.
Eri: Kush i ha këto aman? As ti se beson këtë.
Antonela: Mua më pëlqen më shumë bota e Julit se e jotja.

Eri: Pse si është e imja?
Antonela: Sido që të jetë, nuk më pëlqen.
Eri: Ta them se dole me Julin se ai mori shumë vëmendje.

Antonela: Njerëzit kanë menduar se Juli ka jetuar në shpellë dhe dola t’ju tregoj njerëzve që është ndryshe. Më pëlqen dhe është inteligjent. Juli nuk është për gjynah dhe është më inteligjent se të gjithë ne.
Eri: O lajkatare, je lajkatarja më e madhe.

Antonela:O ti që s’ta di as emrin
Eri:Para 2 minutave ma përmende. Je shumë e shtirur.
Antonela: Ti don vëmendje, unë nuk ta jap.
Top Channel

Leave a Reply