Kur u zgjua s’merrte dot frymë/ I riu kishte gëlltitur në gjumë atë që nuk kishte parë as në ëndërrat më të këqija, ia zbuloi grafia


Një burrë që u zgjua duke lu f tuar për të marrë frymë u shtang kur i doli se ai kishte gëlltitur kufjet në gjumë.

Brad Gauthier, e dinte se diçka kishte shkuar keq pasi ai nuk ndihej mirë kur u zgjua nga gjumi, ndërsa po përpiqej të pinte një gotë ujë pasi u zgjua herët të martën në mëngjes, ai filloi të ndihej edhe më keq.

Dhe do të dilte se një nga kufjet e tij të vegjël pa tel ishte bërë pengesë në ezofag, duke bërë që fyt i tij të mbushej me ujë, duke e lënë të ndjehej sikur po m bytej. Ai ishte në gjendje të pinte ujë dhe për disa minuta të ndihej më mirë.

Pavarësisht kësaj, Brad kaloi ditën ashtu, duke mos kuptuar ashpërsinë e asaj që kishte ndodhur brenda natës, megjithëse ndjeu një ndjesi të çuditshme në gjoksin e tij.

Sidoqoftë, pjesët filluan të bashkohen pasi familja, duke përfshirë gruan e tij, Heather, dhe djali Owen, bënë shaka pasi ndihmuan për të kërkuar kufjen e zh dukur dhe dëgjuan diçka që nuk shkonte me fytin e tij.

Pasi shkoi në spital ai u vlerësua shpejt nga stafi i cili në fillim sugjeroi që ushqimi e ditëlindjes së gruas së tij natën e kaluar ishin shkaku i shqetësimit të tij.

Megjithatë, rrezet X shpejt provuan që kjo ishte gabim. Në foto shihet se burri kishte gëlltitur kufjen gjatë gjumit, dhe se si kishte ndodhur kjo ai assesi nuk e dinte.

Brad beson se pasi shkoi në shtrat, ai vendosi kufjet e tij, për ta parandaluar atë nga zgjimi i vajzës së tij gjashtë muajshe Avianna, dhe aty ai beson se ajo i kishte hyrë në gojë, ndërsa ai ishte duke fjetur.

Doli se ai kishte qenë tepër me fat, AirPod disi u lidh në një pozicion që e kishte parandaluar atë të shkaktonte dëm se rioz.

Leave a Reply