Kujdes! Dylli i veshit tregon shumë për shëndetin tuaj, Sipas ngjyrës mund të kuptoni çfarë keni të..


Është një procedurë normale higjienike për të pastruar veshët një herë në disa ditë. Sidoqoftë, jo të gjithë e dimë që dylli i veshit ka një funksion mbrojtës dhe mund të tregojë gjendjen e shëndetitt tonë.Me ndihmën e këtij artikulli,mund të kontrolloni ngjyrën e dyllit tuaj të veshit dhe të kuptoni se çfarë tregon.

Dylli ngjyrë gri: Nëse dylli i veshit tuaj është gri pa ndonjë simptomë tjetër, nuk ka asgjë për t’u shqetësuar. Ndoshta është vetëm pluhur nga ajri i ndotur.

Dylli me aromë të keqe:Nëse vjen një erë e fortë e pakëndshme nga dylli i veshit tuaj, kjo mund të nënkuptojë një infe/ksion brenda veshit tuaj të mesëm. Përveç erës, ju gjithashtu mund të dëgjoni një zhu/rmë tek veshët tuaj herë pas here. Nëse i keni këto simpttoma, ia vlen të vizitoni një mjek.

Dylli në formë likuide,Nëse qëndrueshmëria e dyllit të veshit tuaj ka ndryshuar kohët e fundit, kjo mund të tregojë fillimin e procesit të inflamacionitt.Nëse është kështu, ia vlen të caktoni një takim me një specialistt,ditorja.

Leave a Reply