Ku po shkon bota/ Nëna e re ia l yen thonjtë e gjatë bebes së saj: Të jetë e bukur që tani kjo


Një nënë e re ia ka l yer thonjtë së bijës si dhe i vuri tipsa mjaft të gjatë.Gruaja postoi disa foto në Facebook ku i bënte thi rrje nënave të reja që të linin orar pasi do ua bënte ajo thonjtë e gjatë fëmijëve të tyre.Shumë gra kanë thënë se kjo është një gjë an orma le.

Të katër fotot tregojnë vajzën e vogël të veshur me thonj të rr e më në secilin nga gishtat e saj të vegjël në tre st ile të ndryshme manikyrësh.
Burimi: The Sun/ Përktheu dhe Përshtati: Revista Ora

Leave a Reply