Ku e kanë burrat zemrën sipas shenjës së tyre të Zodiakut?


Çdo shenjë ka një shkallë të përcaktuar të vlerave dhe u jep më shumë rëndësi disa gjërave sesa të tjerave…

Dashi e ka zemrën në masën e duhur

Të gjitha gjërat dhe njerëzit e pushtojnë zemrën e tij. I ekuilibruar dhe i drejtë, ai e do zemrën e tij dhe është i nderuar në ndjenjat e veta. Ai është një njeri shumë i sinqertë, me shumë pasion dhe i respektueshëm me njerëzit dhe jetën. Kur ai do diçka ose dikë, ai me të vërtetë e do atë.

Demi ka një zemër në stomakun e tij

Ajo që Demi pëlqen më shumë në botë është ushqimi. Ai e do ushqimin dhe të gjitha kënaqësitë e jetës. Menjëherë më pas ai do familjen e tij. Nëse gjen një grua që e bën atë të shijojë ushqim të mirë, ajo do të fitojë 70% të zemrës së tij.

Binjakët e kanë zemrën në fyt

Do të pyesni veten: pse? Për shkak se forca e tyre është komunikimi, gjithçka shprehet me fjalë. Kalojnë ditën duke shprehur ndjenjat tuaja me zë të lartë me fjalë dhe gjeste. Ai është shumë i ndjeshëm në zemrën e tij dhe i do të gjithë, kështu që gjithmonë dëshiron t’i ndihmojë të tjerët.

Gaforrja e ka zemrën në zemër

Zemra e tij është e madhe, por ai është i kufizuar në familjen e tij. Ai është mjaft egoist, për të dhe të dashurit e tij. Ai kërkon dashuri dhe kujdeset për fëmijët dhe gruan e tij. Ai përqendrohet në përparësitë e tij dhe jeton jetën në një rreth të mbyllur njerëzish.

Luani e ka zemrën në kokë

Arsyeja është sepse ai dëshiron ta dashurojë tërë botën me zemrën e tij të pamasë: familjen e tij, miqtë e tij, jetën, pemët, detin, malet, njerëzit që ai do të donte të ndihmonte të gjithë. Ai ka keqardhje për fatk eqësitë e të tjerëve dhe vuan prej tyre.

Virgjëresha ka një zemër të thyer

Gjysma e zemrës së tij është e ngrohtë për familjen dhe gjysma tjetër është e ftohtë dhe llogaritëse, për punën dhe biznesin. Ai është një negociator i mirë. Ai e do shumë punën aq sa i do fëmijët e tij dhe familjen e tij. Është vërtetë i ndarë në dysh!

Peshorja ka zemrën në kokë

Ka një koncept të dashurisë së idealizuar që ndonjëherë nuk përshtatet me realitetin dhe zhgënjehet. Ai është analitik dhe i ekuilibruar. Ai mund të dashurojë dy gra në të njëjtën kohë, familjen e tij, punën e tij, shtëpinë e tij.

Akrepi ka një zemër në sks

Të gjitha maten sipas gjinisë. Ai e kushtëzon atë deri në atë pikë sa ai ndonjëherë nuk është në gjendje ta shoqërojë atë me ndjenjat dhe racionalitetin e tij. Gratë e lënë atë dhe janë në gjendje të bëjnë marrëzi të mëdha pas impulseve të tij. Ai nuk di se si t’i rezistojë tundimit.

Shigjetari ka zemrën në vendin e vet

Por, dashuria e tij nuk zgjat. Mund të shkojë nga një lule në tjetrën për jetën. Kur ai e do, ai me të vërtetë e do, por i pëlqen aventura dhe të jetuarit e momentit, gjë që e bën atë të kalojë nga një dashuri në tjetrën. Ai e do familjen e tij, por së pari mendon për veten e tij.

Bricjapi ka zemrën e akullit

Së pari ai mendon për gjërat materiale: pozicionin e tij shoqëror, paratë, familjen dhe kur të ketë gjithçka do të mendojë për dashurinë. Por nuk është një zemër pasionante, është shumë i matur dhe i interesuar.

Ujori nuk ka zemër

Jeta e tij është puna e tij e vetme, zhvillimi profesional, duke ushqyer intelektin e tij, familjen e tij, hobitë e tij. Gjithçka ka vendin e vet, por asgjë sentimentale apo romantike apo pasionante … Mjafton që ai ta jetojë jetën lirshëm dhe pa shumë emocione. Ai ka vlerat dhe etikën e tij, por ndjenjat nuk ndikojnë tek ai.

Peshqit kanë zemrën të shpërndarë në të gjithë trupin

Është e gjitha dashuri! Ai dëshiron disa gra njëherësh, familjen e tij, miqtë, kolegët e punës. Ndjeshmëria e tij është shumë e madhe, ai kujdeset për gjithçka dhe duket se i vjen keq për gjithçka. Ai dëshiron të ndihmojë të gjithë dhe të zgjidhë problemet e të gjithëve. Ai e do jetën, ai e do botën, ai dëshiron të jetë i lumtur gjithmonë.

Leave a Reply