“Kuјt i thua e раfуtуrē?”/ РIаѕ ѕherrí meѕ Antonelēѕ dhe Ariѕtelēn, Atdheu merr në mbrојtje…

Aristela dhe Antonela kanë deba tuar me tone të ash pra në puntatën e sotme të Për’puthen.

Antonela ka kërkuar të dijë arsyen përse Aristela i tha e pa fytyrë, ndërsa ajo iu përgjigj se e bëri për shkak se ashtu iu duk atë moment.

Teksa po dis kutonin për famën dhe ndjekësit, Antonela i përmendi ndër hyrjen Aristelës. Kjo bëri që edhe Atdheu të futet në “lojë”, duke i thënë se nuk duhet të flasë në atë mënyrë pasi do të aku zohet për bu llizëm.

Antonela: Ti që thua e pafytyrë si ta marr unë këtë. Si ta lejon edu kata të thuash e pafytyrë.

Aristela: O zonja drama. Je miss Drama.Antonela: Do të rrisësh followersat duke debatuar me mua.
Aristela: Jo ti do i rrisësh duke mbajtur dy adresa Instagrami.

Antonela: Jo ti që vjen e bën balonin gastrik.
Aristela: Shih veten para se të flasësh për balonin.Atdheu: Mos thuaj ashtu se do ak uzohesh për bu llizëm.

Leave a Reply