Krijohet çifti i ri i ‘Përputhen’, Mevlani deklarohet vetëm për Ledjanën


Puntatën e sotme të Për’Puthen po transmetohet takimi i Mevlanit dhe Ledjanës.Mendohet të jetë një takim sqarues për ta për të dalë në një përfundim, nëse janë apo jo për njëri-tjetrin.

Mevlani ka deklaruar se është atje vetëm për Ledjanën, ndërsa vajza ka thënë të njëjtën gjë në studio.Mevlani: Aty brenda jam vetëm për ty, nuk shoh njeri tjetër.Mevlani: Po ti?

Ledjana: Do ta jap përgjigjen në studio.Ledjana: Edhe unë jam vetëm për të në studio dhe për asnjë djalë tjetër.

Leave a Reply