Kosovarja shtatzënë thotë se po pushonte në motel kur dikush e dhυnоí, pas 2 muajsh i tregoi burrit dhe ka raportuar në poIici rastin

Një grua nga Prizreni ka raportuar në p0lici se gjatë muajit mars të këtij viti, është dh un u ar sek sual isht nga një burrë. Në kohën kur i d yshuari ka kryer marrë dh ë nie se ksu ale me të, pa dëshirën e saj, ajo ka qenë në muajin e katërt të shtatzënisë.

35-vjeçarja nga Prizreni, më 3 maj ka shkuar në p0lici bashkë me burrin e saj, për të raportuar rastin që i ka ndodhur në muajin mars të këtij viti.

Express mëson se ajo ka deklaruar se derisa ishte duke pushuar në një motel, në dhomën e saj ka hyrë një person i moshës 44-vjeçare, i cili ka kryer marr ëdh ëni e se ks ua le me të, pa dëshirën e saj.

Burime të gazetës brenda p0licisë bëjnë të ditur se në kohën kur ka ndodhur ky rast, 35-vjeçarja ka qenë në muajin e katërt të shtatzënisë, ndërkaq bashkëshortit nuk i ka treguar deri më 2 maj.

“Lidhur me rastin është konsultuar me pr0kur0rin kujdestar i k ri meve të r ënda dhe me urdhër të tij hapet procedurë hetimore për veprën p enale Dh unim, ndërsa i dyshuari të intervistohet në lidhje me këtë rast. Rasti është nën hetime”, ka bërë të ditur ky burim.

Ndryshe, për këtë rast ka njoftuar edhe p0licia përmes raportit 24 orësh.
“Prizren Mars-2021. V iktima femër kosovare me 03.05.2021 ka raportuar se në kohën e cekur (nuk dihet data e saktë) i dyshuari mashkull kosovar, ka kryer ma rrë dhë nie sek su ale me të kundër dëshirës së saj. Lidhur me rastin është informuar edhe prokurori, ndërsa njësitet p0licore janë duke hetuar rastin”, ka bërë të ditur p0licia.

Leave a Reply