Konkurrentja e re i shprehu pëlqimin, Ndriçimi shtanget: Jam pa…


Lindita është konkurrentja e re që i është bashkuar sot “PërPuthe 40”.
Menjëherë bie në sy fakti se ajo është një grua shumë simpatike, ndërsa tregoi se është e dìvorcuar dhe ka dy djem.
E pyetur nëse kishte ardhur me qëllime të qarta dhe nëse kishte piketuar ndonjërin nga zotërinjtë në emision, ajo tha emri e Ndriçimit.
Ky i fundit as që e priste që të ishte i preferuari i saj, ndërsa tha “jam pa fjalë”.

“Jam pa koment, nuk di ça të them, e falënderoj pa masë për interesin dhe uroj që me kalimin e kohës të njihemi më mirë”, tha ai.

Leave a Reply