Konkurrentja e re/ Antonela Вerisha e veѕhur me jumрѕuit që kuѕhton 545 euro dhe sandale 750 euro


Konkurrentja e re në emisionin e përputhjes së çifteve, Antonela Berisha ka tërhequr vëmendjen e publikut jo vetëm nga deklaratat e saj thumbuese, por edhe për veshjet e saj të shtrenjta. Vajza që hyri në emision pak ditë më parë, është stiliste dhe ka origjinë nga Shkodra, por jeton në Milano të Italisë ku ushtron edhe profesionin e saj.

Siç duket, konkurrentja e re, do që t’i rrëmbejë zemrën meshkujve jo vetëm me fjalët e “ngrohta” që ajo shpeshherë nxierr nga goja, por edhe duke e parë atë me veshje të tilla.

Antonela në foton që ilustrohet edhe në vijim ka veshur një jumpsuit të firmës së njohur “Elisabetta Franchi” i cili kushton 545 euro dhe për sandale ka preferuar të veshi “Valentino”, të cilat kushtojnë 750 euro.

Leave a Reply