Ko ronav irusi ѕhuan një familje shqiptare! Vdеѕin рindërit dhe djali i tyre i vetëm


Një tjetër ngjarje e rëndë është shënuar ditën e sotme, por këtë radhe me shkaktar vi rusin që ka marrë mijëra jetë, К0VIDI. Mësohet se vi rusi vde kjep rurës i ka marrë jetën brenda pak ditësh, gjatë kësaj jave 3 pjesëtarëve të një familjeje në Rubik.

Hamit Cara 81 vjeç, Dushe Cara 73 vjeç dhe djali i tyre i vetëm Arben Cara, 49 vjeç kanë gjetur vdekjen si pasojë e Ko ronavi rusit. Nuk dihen ende si janë infektuar bashkëhshortët dhe i biri, por që ky bilanc t ragjik me 3 të vd ekur brenda një familje është një lajm i hidhur për të gjithë.

Leave a Reply