Kjo i gjen të gjitha: “Ditë të bukura ju presin…” Lumturi për Këto Shenja!


Meri ka dhënë lajme të mira për shenjat e horoskopit. Ajo thotë se nga nesër do lëmë mbrapa tonet e ulura apo ndjenjen e pamja.ftueshmërisë dhe fi.ksimin tek e përk.ryera që nuk vjen kurre.

Ekuilibrin do ta gjejme me shume nga neser dhe vetem me ata qe na mbajne me dashuri doren.

Dashi – Sot eshte dita e fundit ku duhet te ushtroni shume kujdes ne detajet e punes apo kujdes ne de.bate qe mund te beni me dike qe ju lidh puna.

Demi – Edhe sot mund te shplod.heni pak pasi me pas ju p.ret puna dhe shume gjera qe duhet te ekuilibroni ne jeten e perditeshme dhe ne punen tuaj.

Binjaket – Disa çeshtje qe lidhen me familjen dhe punen qe ka te beje me l.igjin sot do marrin ngjyrimin e fundit apo do jepni be.tejen e fundit para se te vijne dite te bukura.

Gaforrja – Jemi ne nje moment ku ju do kuptoni sa ka pasur sukses stra.tegjia juaj. Lajmet apo komunikimet qe keni dhene e bere sot do duken deri ku kane zene vend.

Luani – Nje mundesi per te bere bilancet e fitimeve do behet nga ju ne diten e sotme dhe kjo do jete mundesia e fundit per kete periudhe per t’i pare gjerat me kujdes.

Virg.jeresha – Keni edhe nje mu.ndesi te merreni me veten dhe te vendosni te parat kerkesat tuaja me vendosmeri. Ne te kundert nga neser dita ju nxj.err gjera te tjera para dhe nuk do keni me mundesi.

Peshorja – Do perp.iqeni te mb.usheni shpirterisht dhe te beni mire llogarite tuaja para se te deklaroheni neser me hapur dhe drejteperdrejte me kerkesat tuaja.

Akrepi – Dita e fundit ku duhet te permbushni edhe disa detyrime apo te beni disa takime apo dhe nje marreveshje e cila do ju drejtoj gjate muajve te dimrit.

Shigjetari – Nese akoma nuk e keni marre nje propozim pune sot ju jepet mu.ndesia ta merrni, por edhe ju duhet te jeni me kem.bengùlès ne ate qe kerkoni ne ka.rriere e jete personale.

Bricjapi – Sot eshte dita e fundit e konfirmimit te nje lajmi ligjor apo te nje pune qe lidhet me udhetim jashte vendit. Nese e arrrini atehere quhet periudhe e suksesshme.

Ujori – Dhe pak mbetet te clir.oheni psikol.ogjikisht nga nje perditeshmeri e lod.hshme apo e fi.ksuar ne gjera qe ju mbanin nen pr.esion dhe nen di.ktatin e se perkryeres.

Peshqit – Miqte dhe perkrahesit tuaj nga neser do duket sa te devotshem dhe te suksesshem ishin me ju. Do kuptoni edhe sot qe keni akoma nevoje per nje partneritet apo bashkepunim

Leave a Reply