Kjo Është Vajza 24 Vjeçare, Konkurentja Më E Re Në Për’Puthen, Reagimi I Vajzave!!

Një vajzë e re i është bashkuar vajzave të “Përputhen”. Antonia Gjoka është 24 vjeçarja nga Tirana, e cila aktualisht punon në një kompani Real Estate Agent.

Por kjo hyrje solli edhe tension midis vajzës së re dhe Alvisës.

Antonia: Kam dy preferenca. Bashkimin dhe Brunon. Kjo nuk do të thotë që penalizoj meshkujt e tjerë jam për ti njohur të gjithë, Vajzat janë më të bukura live sesa në ekran. Nuk shoh konkurrencë, nuk e ndjej nga vajzat e ndjej më shumë me veten.

Alvisa: E ke problemin me veten?Antonia: Jo nuk kam probleme me veten.

Antonia: Alvisës i sugjeroj të mos përdorë gurat e fundit se është vetëm fillimi.Alvisa: Kush janë gurat e mi, mos fol kur nuk e di. Të paktën më thuaj kush janë.Antonia: Me kalimin e kohës do ta marrësh vesh.

Leave a Reply