Kjo është arsyja pse Feride dhe Kaderin nuk i kemi parë bashkë në serial


“Më Fal” është nga serialet më të shikuara turke në vendin tonë. Aktorët e këtij seriali kanë përshëndetur në gjuhën shqipe.

Ata këtë e kanë bërë në një video amatore të realizuar nga një shqiptar. Madje, Feride nuk hezitoi as të thotë “të dua” në shqip.

Feride dhe Kaderin nuk i kemi parë bashkë në asnjë skene të serialit me fal , edhe pse ky serial ka shume kohë që transmetohet nuk i kemi parë bashkë ndonjëherë?

Disa portale Turke bëjnë të ditur arsyen pse Kaderi dhe Feride nuk shfaqen në një skenë të përbashket.

Në fillim të xhirimeve të serialit Më fal , Feride kishte pretenduar e para që ta marrë rolin kryesorë pasi që kishte përvojë më të madhe në televizion.

Ajo i mori rolin kryesorë Kaderit dhe nga ai moment ato të dyja nuk kanë kontakte të mira edhe në jetën private!

E dinit këtë gjë ju ?

Leave a Reply