Kjo bukuroshe po kërkon të dashur


“Ende beqare, ende duke kërkuar!” Kështu është paraqitur në një video në të br endshme rozë derisa ka bërë hu mor për jetën e saj sentimentale për dashuri

Georgia Harrison është dukur sensa cionale derisa ka bërë hu mor për jetën e saj sentimentale këtë të mërkurë.

Megjithatë, jo të gjithë e kanë marrë këtë si shaka.
Kjo për shkak se ylli i Love Island është paraqitur në të bre ndshme dhe ka pranuar se po përpiqet që të gjejë një të dashur.
“Ende beqare, por duke kërkuar”, ka shkruar ajo.

Georgia është paraqitur në këtë video tepër se ksi

Leave a Reply