Kishin vjet pa komunikuar, konkurrenti zbulon mesazhin që i dërgoi ish-gruaja pasi u bë pjesë e Përputhen +40


Ndriçim Gjeci është një nga konkurrentët e Për’puthen + 40 dhe ka zbuluar një prej mesazheve që i ka mbërritur pas prezantimit në program.

Ishte ish bashkëshortja e tij që i shkroi.

Pas shumë vitesh kërkimi falje, më pa në ekran dhe më tha “të mos jesh kaq i turpshëm”.

Unë jam pak i turpshëm si natyrë, por do përpiqem të jem vetvetja, shtoi ai.

Ndriçimi ka lindur në Kavajë ku po atje jeton dhe është 54 vjeç. Ka një biznes privat ku dhe e menaxhon vetë.

Leave a Reply