Kishin vite pa komunikuar, Ndriçimi zbulon mesazhin që i dërgoi ish gruaja pasi u bë pjesë e “Përputhen” +40


Ndriçim Gjeci është një nga konkurrentët e Përputhen + 40 dhe ka zbuluar një prej mesazheve që i ka mbërritur pas prezantimit në program.

Ishte ish bashkëshortja e tij që i shkruajti duke i thënë: “Pas shumë vitesh kërkimi falje, më pa në ekran dhe më tha “të mos jesh kaq i turpshëm”. Unë jam pak i turpshëm si natyrë, por do përpiqem të jem vetvetja.”

Ndriçimi ka lindur në Kavajë ku po atje jeton dhe është 54 vjeç. Ka një biznes privat ku dhe e menaxhon vetë./Top Channel

Leave a Reply