Këto janë shenjat që një njeri që nuk jeton më ju mbron dhe kujdeѕet për ju: Nëse e ndjeni këtë shрirti i tij është pranë


Të humbasësh një të dashur është një nga përvojat më pikëlluese që një person mund të ketë. Por janë disa shenja që sipas disa studiuesve tregojnë se personat e dashur janë pranë jush dhe ju mbrojnë. Në fakt shpirti i tyre.

Më poshtë po ju tregojmë se cilat janë këto shenja. Shenja e parë: Gjëra të çuditshme po ndodhin në shtëpinë tuaj.

Shenja e dytë: Në disa momente të veçanta ju ndjeni një armë të mirë rreth vetes tuaj edhe kjo është një shenjë.

Shenja e tretë: Shqisat tuaja janë shumë të ndjeshme. Shpirtrave u pëlqen të stimulojnë shqisat kur komunikojnë. Ju mund të nuhatni një erë që është e njohur për ju, një erë që e mbante dikush i dashur. Apo ndoshta do të dëgjoni gjurmë të zbehta të zërave të tyre, duke ju folur.

Shenja e katërt: U shfaqen shpesh në ëndërra. Kjo është një nga mënyrat më të zakonshme për shpirtrat për të bashkëvepruar me ne. Mendjet tona nënndërgjegjeshëm janë më të hapura ndaj botës shpirtërore, shpesh duke i lejuar ata të hyjnë.

Shenja e pestë: Monedha thuhet se kur gjeni shum monedha do të thotë se të dashurit tuaj po përpiqen t’u ruajnë.

Leave a Reply