Kērсеu mbi ѕhoferin e rrezíkѕhēm në ѕhеѕhin ‘Ѕkēnderbej’, Klodiani tregon momentet e fríkѕhme

Rasti i hyrjes së makinës në sheshin “Skenderbej” nga Arben Memaj ishte një moment i rre zik shëm, që i ngjante një su lmi te rrori. Por ajo që u medi atizua ishte heroizimi i 22-vjeçarit Klodian Elqeni që arriti të ndalonte shoferin duke i bërë një ndalesë spe ktakolare. Pasditen e sotme, Klodiani ka qenë i ftuar në studion e “Rudinës” në Tv Klan, ku rrë fyer më gjatë rreth kësaj situate dhe përjetimin e tij në ato momente. Ai tregon se ishte duke ecur me dajën e tij dhe në ato momente vuri re një makinë të dëmtuar me një gomë të çarë. Në fillim, mendoi se shoferi ka hu mbur kontrollin, por më pas vuri re se ai qëllimisht po ten tonte të shtypte këmbësorët.

Kur shkoi para tendave, ai u ndal, e ndali shpejtësinë e madhe që kishte, iu vë rsulën njerëz për ta nxjerrë nga makina, ndër ta ishte edhe policia e shtetit, por agr esori ten toi që të largohej përsëri. i dha gaz makinës dhe nuk pranoi që t’u bindej qytetarëve dhe policëve të shtetit. Kur i dha gaz, bëri disa rrotullime shumë të rre zik shme për të gjithë, sepse u mblodhën njerëz aty dhe u tr emba, sepse kishte dhe fëmijë që luanin me biçikletë. Në momentin e parë, mendova që ky është një akt te rrorist, kur pashë që policia nuk e neutralizoi dot me hapjen e derës dhe me disa goditje që i bëri, të vetmen rrugë që pashë, ishte vetëm nga dritarja. Mora guximin për hir të qytetarëve që ndodheshin aty.

“Në momentin që ti mendove se ishte akt terrorist nuk mendove për veten tënde apo jo, se ti rre zikove jetën tënde në momentin që u hodhe aty…” – ndërhyri Rudina Magjistari, por Klodiani, siç tregoi, në atë moment nuk mendoi për vete.

Është e vërtetë që po rre zikoja jetën time, por ndërkohë po rre zik oheshin dhe shumë jetë të tjera. Unë kam qenë i fundit nga turma, kur u nisa v rap për të shkuar në shënjestër, dëgjova policinë të thoshte mos u afroni se është i arm ato sur. Unë nuk u ndala, u hodha në dritare edhe shyqyr e go dita dhe personi u shtri nga ana tjetër e sediljes.

Rudina Magjistari: Ke rrë shqitur në makinë në mënyrë spe katakolare, thashë si aktor dhe jo si një ngj arje reale.

Klodian Elqeni: Qëllimi im i vetëm ishte ta godisja fort me këmbë që ai të ngelte pa ndjenja sepse kisha fri kën e ar mës. Pasi e god ita, kam bërë edhe disa lëvizje të tjera me shkelmë sepse po mendoja që nëse do nxi rrte a rmën, mos më qëllojë. Kam pasur ndihmën e qytetarëve përreth, policisë, e kanë hapur derën dhe e kanë tër hequr më pas dhe shyqyr shkoi gjithçka për mrekulli.

Leave a Reply