Këngëtarja shqiptare ka ndërtuar 12 banesa për të varfrit por kurrë nuk e tregoi, kush është vajza që kaq shumë e duam


Ndonese ne ditet e sotme te gjithe bene gjera te mira duke u reklamuar neper rrjete sociale , kengetarja Adelina Ismaili zgjodhi qe e mira e saje te mbetet sekret.Sipas asaj qe shkruajne mediat kosovae, ajo ka ndertuar 12 banesa per personat ne veshtiresi ekonomike.

Ismaili gjithnjë eshte vlerësuar jo vetem si nje artiste e madhe dhe e skukseshme per kaq shume vite, por dhe si nje njeri me ndjeshmëri te larte sociale.

Leave a Reply