Këngëtari i njohur shqiptar рërfѕhihet në akѕѕident

Këngëtari i njohur, Sabiani është përfshirë mbrëmjen e djeshme në një ak si dent që ka ndodhur në Tiranë.

Ka qënë vetë këngëtari që ka shpërndarë në ‘Instastory’ një foto të artistit Petro Xhori, ku shihet jashtë spitalit me miqtë e tij dhe vihet re se njëri prej tyre mban dorën në allçi.

“E ke jetë të dytë vëllai im”, ka shkruar Xhori përmbi foto, duke lënë të kuptohet se Sabiani, i cili është një nga shokët e tij më të mirë ka shp ëtuar.
Nuk dihen rrethanat e ak sid entit, por me rëndësi është që tashmë djemtë janë në gj endje të mirë shë ndetësore

Leave a Reply