“Ke gjashtë muaj pa bërë ѕеkѕ” Arian Konomi bën për një ‘lek’ Mevlanin, komenti pikant ѕhkakton të qeshura


Sot në programin “Përputhen” u transmetua takimi i Antonelës dhe Mevlanit.

Mes dy konkurentëve nuk munguan prekjet dhe përqafimet.

Për një moment, ishte Mevlani ai që i hoqi xhupin Antonelës, me kërkesë të kësaj të fundit.

Ndërkohë bluza që bjondja simpatike mbante veshur, i ekspozonte shpinën.

Mevlani nuk i kurseu komentet, ndërsa duke i thënë se ‘ishte bërë pis’, i preku Antonelës pjesën e zbuluar të shpinës.

Më pas ata shiheshin shumë të afruar, çka solli edhe komentin pikant të opinionistit Arjan Konomi: “E dimë që ke gjashtë muaj pa bërë gjë, se u bënë gjashtë muaj, por duro edhe pak”.

Leave a Reply