Kancelarja gjermane, Angela Merkel, i ka uruar besimtarët myslimanë në Muajin e Ramazanit.


Uron Besimtarët me rastin e Ramazanit: Zoti ju dhëntë shëndet e Bereqet

Ajo ka thënë se Ramazani është muaj për të menduar për ata në nevojë. “Muaji i agjërimit të Ramazanit është gjithashtu një kohë për ta mbështetur njëri-tjetrin – një kohë për të menduar për ata në nevojë dhe për t’iu kushtuar vëmendje”.

“Për shumë kë dhe veçanërisht për njerëzit e moshuar që vuajnë nga pasojat e pandemisë, është shumë e rëndësishme të gjejnë vëmendjen dhe mbështetjen e të tjerëve”.

“Ju uroj juve dhe familjeve tuaja të gjitha të mirat dhe natyrisht shëndet! Pavarësisht nga rrethanat e pafavorshme, Ramazani mund të jetë një kohë paqësore e sod itjes dhe forcimit të ndërsjellë për ju”.

Leave a Reply