“Kam kaIuar aq ѕhumē a bоrtíme ѕа tani nuk i mbaj mend”, ѕрikerja e Iajmeve bēn deklaratën ѕhokueѕе: Njēherë gēnjeva në рunë, раsi ѕаро kiѕha dēѕhtuar fëmijën


Nicole Bricoe, spikerja e televizionit ESPN “Sports Center”, rrefen dhi mbjet që ajo ka kalur nga abo rtimet e shumta që ka pasur.

Si një femër që i është dashur gjithmonë të jetë pjesë e televizionit dhe të shikohet nga miliona njerëz, ajo pohon se gjithmonë i është dashur që të fortifikoj maskën për të qëndruar gjithmonë e fortë.

Nicole pohon se ka pasur raste të panumërta që i është dashur të fshij lotët, të rregulloj makiazhin dhe të heq mënjanë dhi mbjen e të ndjerit që trupi i saj në të vërtëtë refuzon foshnjën e saj.

Leave a Reply