Kam ardh me i kaр… Ju zdini me i kар? AntoneIa аku-zоn vajzat e “Pērputhen”


Ant0neIa vajza e re e perputhen ssa futet ne emision 0fend0n vajzat… Shkodranja ka vendosur te rrem-bej zemrat e djemve.

Po si shpesh here ne qender te vemendjes eshte dhe Mevlani i cili kesaj te fundit i ka dhene fjaIen se do dalin bashke nga Perputhen.

Kam ardh me i kaр… Ju zdini me i kар? AntoneIa аku-z0n vajzat e “Pērputhen”

Leave a Reply