Kafsha e parë që shihni në këto fotografi flet shumë për gjendjen tuaj momentale


Ndonjëherë mund të jetë e vështirë të kuptosh se cili është problemi juaj kryesor, veçanërisht kur jeni të rrethuar nga situata dhe mendime.

Ky test mund t’ju ndihmojë.

Është koha që ju të zbuloni se cili është problemi kryesor me të cilin po përballeni dhe ky test psikologjik mund t’ju ndihmojë.

Përgjigja juaj ka shumë për t’ju treguar në lidhje me personalitetin tuaj dhe problemet tuaja.

Shikoni figurën dhe përgjigjen: Cila kafshë keni parë më parë?

Tigri

Nëse kafsha e parë që keni parë ishte tigri, problemi juaj më i madh është se jeni të rraskapitur.

Ju jeni një person plot energji, që shqetësoheni gjithmonë për të pasur gjithçka në rregull.

Ne mund të themi se ju jeni kreu i tufës: ju kujdeseni për veten tuaj, jeni të vetëdijshëm që të gjithë janë mirë dhe ju luftoni me dhëmbë dhe gozhdë kur një armik është afër.

Problemi është se ju përfundimisht i jepni vetes 110% dhe në një moment ndjeni se nuk mund të bëni më gjithçka.

Ju dëshironi të bërtisni: Ndal botën, unë dua të zbres!

Në të vërtetë, ju fajësoni gjërat që ndodhin, por ju jeni ai që nuk bëni asnjë moment të kujdeseni për veten.

Dhe e di? Nëse udhëheqësi i paketës nuk është mirë, askush nuk është mirë.

Përgjigja që ju nevojitet është kjo: mënyra më e mirë për t’u kujdesur për të tjerët është që së pari të kujdeseni për veten.

Merrni pak kohë për t’u lidhur me atë që është e mirë për ju, mos e fajësoni veten për thënien jo, kujdesuni për shëndetin tuaj. Do të shihni se si rrjedh gjithçka përreth.

Flamingo

Nëse gjëja e parë që keni parë ishte flamingo, kjo është për shkak se problemi juaj më i madh është se ju kushton shumë për tu përballur me gjërat.

Ju mund të kontrolloni vetëm veprimet tuaja, kurrë ato të të tjerëve.

Kjo është arsyeja pse ndonjëherë ju keni atë dëshirë të papërmbajtshme për të fshehur kokën nën tokë dhe për të mos parë më se çfarë po ndodh përreth jush: qëndroni në atë vend ku ndiheni rehat.

Por shikoni, e vërteta është se gjërat nuk do të ndalojnë së lëvizuri sepse ju qëndroni atje pa lëvizur.

Kështu që këtu është përgjigja që ju nevojitet: është koha që ju të përballeni me frikën tuaj.

Jo, nuk është e lehtë.

Jo, ju nuk e dini se çfarë do të ndodhë.

Jo, nuk mund të jesh i sigurt se do të jetë në rregull.

Por e vërteta është se ka një gjë për të cilën mund të jeni të sigurt: gjërat do të ndjekin rrjedhën e tyre, pavarësisht nëse vendosni të përfshiheni apo jo.

E mira është që, nëse ndërmerrni veprime për këtë çështje, mund të zbuloni bukurinë e vërtetë pas gjithçkaje dhe të fuqizoni veten.

Zebra

Nëse e keni parë zebrën së pari është sepse jeni një person që jetoni me një ritëm marramendës.

Ju jeni lloji i njerëzve që nuk mund të qëndrojnë për asnjë minutë me asgjë për të bërë.

Kjo është arsyeja pse ju shkoni nga këtu në atje, gjithmonë duke pranuar sfida të reja dhe duke dashur të përmirësoni veten nga dita në ditë.

Dhe kjo është shumë e mirë sepse falë karakterit tuaj keni arritur atje ku jeni sot.

Por gjithashtu ndiheni sikur ndonjëherë shihni disa nga gjërat më të mrekullueshme të ndodhin me cep të syrit tuaj.

Sa prej gjërave që po bëni sot janë vërtet domethënëse për ju?

Sa ju japin lumturi të plotë?

Nëse u përgjigjeni këtyre pyetjeve me sinqeritet, përgjigjja që po kërkoni do të vijë si me magji.

Është koha që ju të filloni të shpenzoni më shumë kohë për ato që kanë vërtet rëndësi për ju dhe më pak kohë për detyrimet dhe detyrat.

Epo, edhe nëse nuk më besoni, jeta është një dhe hiri nuk është në sa gjëra bëni, por në ato që ju bëjnë të lumtur.

4.Fluturat

Nëse keni zbuluar së pari ndonjë nga fluturat, kjo është për shkak se ju jeni një shpirt i lirë, një person që ka nevojë për hapësirën e tyre për të fluturuar.

Por e vërteta është se shumë herë nuk mund ta gjesh. Jeta vazhdon dhe “bota reale” ju lodh.

Gjithashtu, për shkak të natyrës tuaj të ndjeshme, gjithçka që ndodh rreth jush dhemb.

Në këtë moment, ajo që ndjen është pa shpresë: ti beson se nuk ka asgjë të vlefshme, se njerëzit nuk ndryshojnë, se bota thith dhe se nuk ka shpëtim të mundshëm.

Kjo është arsyeja pse ju ndieni pak dëshirë të vazhdoni t’i jepni të gjitha.

Nëse të duhet një përgjigje, duhet ta kërkosh brenda vetes.

Por nuk është vetëm një thënie: ju me të vërtetë duhet të lidheni me atë që do t’ju ndihmojë të hiqni krahët përsëri.

Shpresa që po kërkoni është në atë që ju bën të dridheni, në atë që ju bën të buzëqeshni.

Sa herë që diçka ose dikush ju bën të ndiheni flutura në bark, ka një arsye pse ia vlen të vazhdoni.

Leave a Reply