Ka udhëtuar pa lekë dhe pa brekë, perl.ot Juli: Nuk më kanë dhënë rrogën në Tiranë det.yrohesha të rrija ne


Juli është një nga djemtë më të përfolur të Për’puthen. Ai u bë i njohur që kur u fut, pasi tha se kishte udhëtuar pa lekë dhe pa bre*kë.

Më pas pati debat me Sindin, pasi i tha se ishte si vaj i Borshit e virgjër. E së fundmi Juli ka bërë një rrëfim, ku tregon se në Tiranë nuk i kanë dhënë rrogën.

Rrëfimi i tij: Nuk më dhanë rrogën! Kur erdha në Tiranë filova punë.

Aty e kuptova që duhet të bëja diçka më ndryshe! Dhe kështu fillova të bëja emisione televizive duke udhëtuar. Në fillim shkova në Berlin dhe më pas u ktheva me autostop, duke bërë disa dokumentare e disa video dhe tani jemi këtu ku jemi!”

Kujtojmë këtu se ai pati një takim me Antonelën në një shpellë, por tani do të shohim se cila nga vajazt do e zgjedh

Leave a Reply