Ka sëmundje të Iigë/ Po 27 vjecarja nuk ndaIet: Do punoj infermiere sa të kem fuqi: Dua të ndihmoj të tjerët


E ulur në shtratin e dhomës së saj të ndenjes, me një filxhan çaji në dorë, Krista Bose ka t ron ditur botën me rrëfimin e saj.

Ajo rrëfen jetën e saj prej paciente dhe mjeke pasi Bose vuan nga kan ceri. Por, në katër muajt e fundit, nuk është vetëm k an ce ri që po qëndron mes saj dhe një diplome mjekësore, por është C0VID.

Boses i është kërkuar të qëndrojë në shtëpi sa më shumë që të jetë e mundur, duke shkuar vetëm për stërvitje ose takime shëndetësore të mos punojë në një spital, e cila është ajo që kërkohet për të përfunduar trajnimin e saj mjekësor.

“Të ndjehesh sikur ke aftësi, ke njohuri, mund të jesh një pasuri për ata pacientë, është e vështirë të ndihesh sikur po harxhohesh mënjanë”– tha ajo.

Leave a Reply