Ka n dërruar jetë nëna e Melinda Ademit, këngëtarja bën dedikimin рrekëѕ


Rep-artistja e njohur shqiptare, Melinda Ademi, duket se është duke kaluar kohë të vës htira.

Një gjë e tillë është bërë e ditur përmes një postimi në rrjetin social Instagram, ku bëri të ditur se nëna e saj ka ndë rruar jetë.

50-vjeçarja ndë rroi jetë më tre mars, pasi nuk mund t’i mbijetonte lu ftës me kan cerin e gjirit.

Melinda në Instagram bëri një status tejet pr ekës, duke treguar mungesën e madhe të ëmës.

Postimi i plotë:

“Më 3 Mars 2021, nëna ime e dashur Zonja Ademi ndë rroi jetë nga beteja e saj me kanc erin e gjirit në moshën 50 vjeç. Ky është mesazhi më i vështirë që kam shkruar ndonjëherë, dhe fjalët nuk mund të përshkruajnë tri shtimin që ndiej ? Ditët e kaluara kanë qenë ditët më të vështira të jetës sime, dhe unë po mbledh forcat e mia për të shkruar këtë post kushtuar asaj sepse bota meriton të dijë për nënën time të mahnitshme, dhe sa fort luftoi dhe dashuroi.

Mami ti je gruaja më e fortë që njoh, ti je shoqja ime më e mirë dhe gjithmonë mund të mbështetem tek ti që të jesh aty për mua për çdo gjë. Ne gjithmonë flisnim për gjithçka, dhe unë jam aq e nderuar sa që të njihja vërtet, dhe që isha në gjendje të marr ndihmën dhe udhëzimet tua. Ti ke luftuar aq shumë për dashurinë tuaj me babin, për të rritur të 4 fëmijët tuaj dhe për t’u siguruar që të gjithë ne të jemi të kujdesur. Ti qëndrove aq fort për gjashtë vitet e fundit për ne, dhe unë jam shumë mirënjohëse që të të quaja nëna ime.

Mami faleminderit shumë që më inkurajove të ndjek karrierën time dhe faleminderit që më mbështete dhe më kuptove. Gjithë jetën time, gjithçka që kam dashur ndonjëherë ishte të të bëja krenar dhe e di që ti je krenar për mua. Unë premtoj se do të vazhdoj trashëgiminë tënde për të qenë gruaja më e fortë dhe më e palodhur, ashtu si ti.

Të dua mama, do të më marrë malli për të folur me ty për orë të tëra, por e di tani që më në fund je në paqe. E di që do të më shikosh nga lart dhe do të më mbrosh si gjithmonë … lamtumir mama jem, e di qe do të shihemi përsëri në xhehnet“.

Leave a Reply