Ka ardhur nga Athina për të gjetur burrë/ Vajza e re hyn në Përputhen: Ua hoqi trurin djemve


Sara dhe Aristela ishin dy vajzat që ju bashkuan studios së Përputhen sot, por vetëm njëra prej tyre iu bashkua programit.

Djemtë u vunë para një zgjedhje, pas prezantimit të vajzave, dhe mes një finaciere si Aristela dhe një vajzë si Sara , ata zgjodhën më shumicë votash këtë të fundit. Tashmë Sara është zyrtarisht pjesë e Përputhen .

Leave a Reply