K0VIDI po bën namin në mbarë botën, por ky fѕhati ka zero raѕte që nga fillimi i pandemisë

Ekziston një fshat në gjermani që nuk ka patur asnjë rast me К0VID që nga fillimi i pandemisë.

Fshati Lieg, me një popullsi prej 400 banorësh, nuk ka regjistruar asnjë yë infektuar gjatë 14 nmuajve që bota është “mbërthyer” nga pandemia.

Edhe pse 90% e banorëve të fshatit udhëtojnë për të punuar, sërish asnjë prej tyre nuk e ka fututr vir usin në fshat. Banorët thonë se një nga arsyet që mund të ketë çuar në këtë “mrekulli” është fakti se banorët janë të gjithë të disiplinuar dhe respektojnë rregullat.

Nga ana tjetër, ata shprehen se asnjëri në fshat nuk dëshiron të infektohet i pari dhe kjo mund të ketë ndikuar në “mburojën” e deritanishme nga К0VID.

Leave a Reply