Jetoi 5 vite me fëmijët e saj në Јetimore. Djemtë faIenderojnë nënën që nuk i Вrаktiѕi kurrë pavarësisht probIemeve të mëdha еkonomike


Pr0blemet ek0nomike, debatet, k0nfIiktet, ose para gj-ykimet shpesh herë janë faktorët që çojnë një familje të ndahet pavarësisht dashurisë që kanë për njëri- tjetrin. Programi “Dua të të bëj të lumtur” mbrëmjen e sotme solli në ekranet tona një ndër historitë më p-rekëse, por gjithashtu dhe një nga më frymëzueset. Kjo ishte historia e një nëne të fortë, historia e Drandes që pavarësisht çdo pengese nuk i b-raktisi kurrë dy djemtë e saj.

Dranden jeta e kishte vendosur përballë shumë vështirësive që kur kishte qenë fëmijë, pasi prindërit e saj kishin nd-ërruar jettë dhe ishte detyruar që të jetonte në jettim0re. Pavarësisht pengesave të vazhdueshme, ajo ia kishte dalë të krijonte një familje dhe kishte sjellë në jettë dy djem, Maskimilianin dhe Kristianin. Fat ke-qësisht martesa e saj nuk kishte zgjatur shumë, pasi ish-bashkëshorti ishte ndikuar nga para gj-ykimet e njerëzve për Dranden lidhur me faktin që ishte rritur je-time. Për këtë arsye ai kishte vendosur që ta b-raktiste atë dhe djemtë duke u larguar përgjithmonë nga jetta e tyre.

Drandja për shkak të pr0blemeve të mëdha ek0nomike ishte detyruar që dy djemtë e saj t’i dërgonte në je-tim0re. Ndryshe nga rastet e tjera, Drandja kishte vendosur që të mos i b-raktiste djemtë dhe i kishte kërkuar je-tim0res që dhe ajo të jet0nte me ta për pothuajse 5 vite. Kalvari i vu-ajtjeve për familjen e Drandes nuk kishte mbaruar këtu, pasi për vite me rradhë për shkak të gj-endjes së r-ënduar ek0nomike, ata ishin det-yruar të jetonin dhe në një vagon të b-raktisur treni.

Sot, në programin “Dua të të bëj të lumtur” kishin ardhur në studio dy djemtë e Drandes, Maksimiliani dhe Kristiani të cilët rrëfyen historinë e dh-imbshme të jettës së tyre, por qëllimi kryesor ishte që të bënin të lumtur dhe të falenderonin, nënën her0inë që s-akrifikoi veten e saj vetëm që të mos i b-raktiste kurrë.

“Mami të kemi thirrur këtu për të të falenderuar për çdo s-akrificë që ke bërë për ne, por ajo që duam të të themi është që të vazhdosh jettën tënde. Ne e dimë shumë mirë se sa ke vu-ajtur ti, prandaj boll mendove për ne, ne të dy do t’ja dalim, që sot e tutje jeto jetën tënde. Ne do jemi gjithmonë krah teje.” ,- ishte mesazhi p-rekës dy djemve për nënën e tyre, Dranden.

Nga ana tjetër Drandja në studio rrëfeu se sa jetë të v-ështirë kishin kaluar ajo dhe djemtë e saj dhe se pavarësisht çdo pengese ata ia kishin dalë mbanë duke qenë gjithmonë të bashkuar. Në fund programi “Dua të të bëj të lumtur” në bashkëpunim me rrjetin e farmacive “Ditë e natë” i ofruan mundësinë që një prej djemve tu ofronte iIaçet falas për pr0blemin e tij shëndetësor./Top Channel

Leave a Reply