Jep mesazhin e madhe Albin Kurti pasi voton: Sot është ditë e bardhë si është e ardhmja jonë


Kryetari dhe kandidati për kryeministër nga Lëvizja Vetëvendosje, Albin Kurti, ka hedhur votën në qendrën e votimit në Fakultetin Ekonomik në Prishtinë.

“Sot është ditë e bardhë, e ndritshme ashtu siç do të jetë edhe e ardhmja jonë. Qytetarët kanë nevojë për demokraci, institucionet kanë nevojë për legjitimitet.

Sot kjo nevojë është edhe e drejtë, që paraqet mundësi dhe shans që duhet shfr ytëzu ar dhe përdorur”. Kurti tha që Kosova si shtet i pavarur sot i kthehet popullit si “burim i sovranitetit”. “Me dashuri për vendin duhet të votojmë”, u shpreh Kurti.

Leave a Reply