Jeni mbi 36 mos e pini kurrsesi kete iIaç, zevendesojeni ate me kete perberje natyraIe dhe teper efektive per trupin tuaj


Kur keni dhi .mbje koke, dhi. mbje shpine apo muskujsh, me siguri që nuk hezitoni të rrë. mbëni një ibubrofen. Ky medi. kament është i njohur në të gjithë botën.

Pavarësisht se ajo u krijua për të pushuar dhi.mbjet e përmendura më lart, ka diçka që askush nuk jua ka thënë dhe ju duhet ta dini me patjetër.

Duke qenë se nga ky il. aç gjenerohet pafund para, askush nuk e tregon anën e tij të errët. Ai mund të shkaktojë dëme të rënda dhe të pakthyeshme në se nuk jeni të kujdessëhm.

Ashtu si çdo kokërr tjetër, ajo dëmton gradualisht veshkat. Përveç kësaj, ibubrofeni bëhet aq i rrez. ikshëm sa mund të shkaktojë edhe su-Im në zemër.

Kështu, nëse jeni mbi 35 vjeç duhet ta shmangni atë me patjetër sepse përbën një rre. zik shumë të madh për ju. Në vend të tij mund të përdorni këtë përzierje me 3 përbërës për të lehtësuar dhi.mbjen e muskujve, kokës apo shpinës.

Në këtë mënyrë, ju do të merrni të njëjtat efekte të ibuprofenit, por pa rrez. ikuar shëndetin tuaj. Baza e këtij është shafrani i Indisë, një ndër erëzat më të mira.

Përbërësit:
Shafran Indie.
Lëng limoni.
Mjaltë.
Çaj i nxehtë.

Përgatitja:

Miksoni në një enë të vogël pak shafran Indie, lëng limoni dhe mjaltë. Përziejini mirë dhe shtojini në një filxhan çaji. Përzeijini dhe pijeni çajin menjëherë në rast se keni dhi.mbje të muskujve, shpinës apo të kokës.

Leave a Reply