Jeni gati рër një ndrуѕhim në flokët tuaj? Me këto modele do të dukeni unike


Shumë parukierë shkojnë përtej modeleve klasike të flokëve, duke guxuar me ngjyrat.

Ksenia është një artiste autodidakte, e cila zotëronte modelet e saj të para të flokëve për vullnetarë nga familja, miqtë dhe modelet e saj të rastit., Kur ngjyrat e ndritshme dhe gradiente të flokëve po bëheshin gjithnjë e më trend, ajo ra në dashuri me këto teknika.

Ksenia punon si me ngjyra monokrom ashtu edhe me ngjyra shumë dimensionale të flokëve, shkruan Bright Side. Ajo zbuloi se nganjëherë është më e vështirë të marrësh një ngjyrë të qetë dhe të qëndrueshme të flokëve kur punon me vetëm një ton, në vend se të krijosh një model flokësh gradient me një kombinim të ngjyrave të ndryshme.

Nëse doni të bëni një ndryshim drastik dhe të dukeni unike, ndiqni modelet në foto galerinë më poshtë

Leave a Reply