“Je si akrep që të Τhμmbon”, Takimi i Jasminës me Geljanin çmend Andin


Takimi i Jasminës me djalin më të ri në emision, Geljanin ka çoroditur Andin. Mbajtja në krahë e Jasminës ka sjellë reagimin e Andit, i cili e krahason me akrepin. Ndërsa vajza e ka sqaruar momentin se përse ai e mbajti në krahë.

“Geljani më mbajti në krahë sepse rruga aty ishte shumë e shkatërruar e nuk ecej”, tha Jasmina. “Jasmina është si horoskopi i saj, akrep që të thumbon”, tha Andi. “Pse mo Andi dhe unë akrep jam, jam shumë pozitive”, tha Sara

Top Channel

Leave a Reply