‘Je me fat që je në ekran, se të ishim jashtë…’, Mevlani i kthehet Sindit pas ѕherrit të djeshëm/VlDEO


Mevlani është përbaIIur sot me Sindin pas largimit të tij nga emisioni ditën e djeshme, kur ajo iu drejtua me tone të ash-pra duke u ngritur në këmbë e duke qëndruar para tij.

“Moj vajzë në këmbë mua s’më ngritet nëna ime, por ti ke fatin e gjithë kësaj bote që je në televizor se të jesh në jettën reale, të më vish ti mua përbaIIë…”, i tha Mevlani teksa Sindi e ndërpreu.

“Ti ke vazhduar me 0fendime të njëpasnjëshme, çfarë edukate duhet të tregoj unë ty Mevlan?”, i tha Sindi. “Kur shoh këto gjeste kaq të ulta për një femër, që çohet në këmbë dhe ia bën me gishta djemve dhe na kritikon ne, përmend nënën, motrën, ku jemi ne këtu? Kush je ti moj?”, i tha Mevlani Sindit.

Leave a Reply