Je i zgjuar? Ky problem i matematikës do t’ju japë përgjigjen. Komento rezultatin pastaj hy dhe shife se a eshte ashtu


Ekuacionet e thjeshta të mbledhjes zakonisht konsiderohen si një punë e shpejtë. Po sikur të rregullonit disa ekuacione qesharake të lehta në një renditje specifike dhe më pas t’u shtonit atyre një pyetje logjike? Ata pastaj mund të bëhen një dhimbje koke e vërtetë.

Shikoni quizin e matematikës më poshtë dhe shikoni se çfarë mendoni. Kontrolloni gjithashtu orën para se të filloni. Sa shpejt mund ta bësh atë?

Gati për të zgjidhur ekuacionin?

Kaloni disa minuta në temë, pastaj shkruani përgjigjen tuaj. Por mos mashtroni duke lëvizur poshtë!

Mirë, uli lapsat. A gjetët një zgjidhje? Sa kohë ju desh ta merrni?

Avantazhi i enigmave:

Kuizet kërkojnë të gjithë fuqinë e trurit tuaj duke përdorur inteligjencën dhe shpejtësinë tuaj. Ato ndihmojnë në stimulimin e trurit tuaj duke ju dhënë një pushim argëtues dhe relaksues nga detyrat tuaja të përditshme. Jo vetëm që ato përmirësojnë kujtesën tuaj dhe rrisin përqendrimin tuaj, trajnimi i vazhdueshëm mendor gjithashtu mund të vonojë shfaqjen e sëmundjeve mendore dhe menjëherë t’ju bëjë më të vëmendshëm gjatë gjithë ditës.

Leave a Reply