“Je ѕhumë rebel”/ Antonela ѕurрrizohet në takimin me Atdheun: Nuk ta kam beѕën


Antonela është surprizuar në takimin e saj me Atdheun, megjithëse para se të shihte cfarë kishte përgatitur për të tha se ishte e së murë.

Antonela: Jam me nerva, jam përtokë krejt. Kam një parandjenjë kështu… Isha dhe sëmurë por vetëm prej takimit me ty vendosa të vij.

Më pas, i hipi në qafë Atdheut kur pa surprizën me tullumbace, trëndafila dhe pishinë. Gjatë bisedës, Antonela i ulet në prehër Atdheut dhe i thotë se nuk ja ka besën.

Antonela: Kam motive mos ta kem besën. Je shumë rebel.
Atdheu: Do naj çun mami?Antonela: Jo as ashtu nuk dua.

Leave a Reply