Janë të izoluar prej K0VIDI-t, babai me 12 fëmijë: Aman hapni shkollat se nuk i durojmë dot më në ѕhtëpi


Gjermania po kalon ditë të vështira prej K0VIDIT. Shumë familje me fëmijë të vegjël kanë mbetur të izoluar. Shumë prej shkollave janë mbyllur.

Shumë prindër po i mbajnë fëmijët e tyre në shtëpi. Por një burrë gjerman me emrin Simos ka 12 fëmijë. Mbështetja e tij është hequr.

Ai mezi po mundet t’i mbajë fëmijët e tij dhe kërkon që shkollat të hapen. Simos u shpreh:
E gjithë mbështetja është hequr. Shkolla, klubi sportiv, askush nuk mund të ndihmojë me familjen. Mezi i duroj në shtëpi, aq shumë. Jo se nuk i dua, por më kanë lodhur shumë.”

Bashkë me gruan e tij, ai kërkon që të paktën të hapen shkollat.

Burimi: Bild/ Përktheu dhe përshtati: Gazeta Bota.

Leave a Reply